Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara någonting för dig! I Sverige är James Hardie ett växande bolag inom byggbranschen, men på flera platser i världen är vi en starkt etablerad aktör. 

Här kan du se våra lediga jobb:

Area Sales Manager
Göteborg

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning till återförsäljare som jobbar inom sällanköpshandeln, t.ex. byggmaterial eller kökslösningar för nybyggnation eller renovering. Du har ett stort affärssinne och inger förtroende som i förlängningen leder till långsiktiga relationer med dina kunder. 


Du har förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt, goda kunskaper i svenska, IT-vana samt körkort. Grundläggande förståelse för byggnadsritningar är meriterande.  


I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen, för mer information och ansökan besök deras hemsida

Marketing Specialist
Stockholm 

Digital marknadsföring och sociala medier ligger dig varmt om hjärtat. Du är kreativ, drivs av att skapa och har känsla för färg och form. Du har mycket energi, strävar framåt och har lätt för att samarbeta. Det digitala landskapet är du van vid och det du inte kan det lär du dig snabbt på eget initiativ. 


I denna tjänst är det viktigt att du trivs som bäst när du själv måste agera för att driva dina projekt framåt, och inte vänta på att få saker serverat. För att passa i rollen är du resultatorienterad och vill få saker att hända. Du har en positiv inställning och en attityd som smittar av sig. Du är en person som tycker om att ta stort eget ansvar, drivs av att lära dig och testa nytt samt är öppen, engagerad, strukturerad och självgående. Du har förmåga att driva igenom aktiviteter och att få människor med dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen, för mer information och ansökan besök deras hemsida

×