Beställ ditt prov här

Fasadlösningar och en kopp kaffe – kom till K-Bygg i Norrköping på onsdag

Fasadlösningar och en kopp kaffe – kom till K-Bygg i Norrköping på onsdag

2021-06-10

Privatpersoner och proffsbyggare i Norrköping som letar efter fasadlösningar som är vackra, prisvärda och enkla att underhålla, kan nu med fördel rikta ögonen mot byggvaruhuset K-Bygg i Norrköping. Där har nämligen James Hardie, tillverkare av fasadbrädor i fibercement, nyligen lanserat sina fasadprodukter perfekta för personer som inte vill spendera tid på ommålning och underhåll. Onsdagen den 16 juni kommer dessutom representanter från James Hardie att stå på plats för att bjuda på kaffe och visa upp fördelarna med fibercement.


 

Det var efter en lång och detaljrik marknadsundersökning som James Hardie kunde se en stor efterfrågan på slitstarka fasader med minimalt underhåll på olika håll i landet. Norrköping visade sig vara en av de stora platsmässiga vinnarna, och nu har K-Bygg öppnat sina dörrar för att visa upp sin nya leverantörs smarta lösningar. Onsdagen den 16 juni kommer representanter från James Hardie att stå på plats för att visa upp fördelarna med fasadbrädor i fibercement.


Erik Östström, filialchef på K-Bygg i Norrköping, berättar:

- Vi riktar oss främst mot de lokala byggarna i Norrköping och jag tror att lanseringen av James Hardie här i staden kommer att gynna dem i deras arbete. Det finns ett behov för de här produkterna, särskilt nu när träpriserna har gått upp. Många vill förstås inte lämna det traditionella, men jag tror att det blir enklare för dem att förstå fördelarna nu när de kan se det med egna ögon. Jag har själv använt Hardie® Plank fasadbrädor privat och den stora fördelen tycker jag är att man slipper i stort sett allt underhåll. Träplankor måste man måla om och fixa till alltsomoftast, men det slipper man med James Hardies produkter.

Ett bra val för Norrköpings hantverkare

Efter lanseringen ligger fokus på att öka medvetenheten kring produkterna och hitta intressenter i Norrköping. Stefan Olofsson, säljansvarig hos James Hardie Sweden, berättar:

- Vi har anställt en representant som enbart kommer att röra sig här i Norrköpingsområdet. Han kommer att besöka både hantverkare och privatpersoner på orten, ibland själv och ibland tillsammans med K-Bygg, och på så sätt introducera produkten direkt på byggarbetsplatsen.
 

James Hardie har sedan tidigare lanserat sina produkter i både Halmstad och Nacka. Stefan Olofsson avslutar:

- Nu börjar vi med tre städer där vi ser att behovet och efterfrågan är hög. Men målsättningen är att göra våra fasadprodukter tillgängliga för hantverkare och privatpersoner i hela landet. 
 

För alla som gärna vill slippa bekymmer med fasadunderhåll är K-Byggs byggvaruhus på Returgatan 3 i Norrköping väl värt ett besök – och kommer du på onsdagen den 16 juni så får du även chansen och prata med James Hardie, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe i solen.

×