Beställ ditt prov här

James Hardie

Långvarigt utseende. Minimalt underhåll. Enkel montering
Sedan den första Hardie® produkten i fibercement lanserades i Australien och USA, i mitten av 1980-talet, har vi som global aktör fortsatt att utvecklas med bland annat egna forsknings- och produktutvecklingsavdelningar. Som resultat av årtionden av forskningsarbete finns våra fasadprodukter Hardie® Plank fasadbrädor och Hardie® Panel fasadskivor nu tillgängliga på marknaden. Våra innovativa fasadsystem är ett lätt byggmaterial, men samtidigt slitstarkt och motståndskraftigt, som varken krymper, sväller eller spricker även när de används i många år under de mest extrema klimatförhållandena. Tack vare den tekniska- och produktionsmässiga kunskapen som byggts upp i Australien, är företaget nu en ledande global tillverkare av högteknologiska byggmaterial med ett brett sortiment av både inre och yttre väggbeklädnad.

Hardie® produkter

Hitta din stil

Varför bygga ditt hem i samma vanliga stil när det finns så många alternativ för en flexibel design och spännande färger? James Hardie erbjuder flera monteringsalternativ; horisontell, vertikal och diagonal. Eller varför inte blanda dessa? Allt för att ge ditt hem ett unikt utseende i din stil.

 

Varje hus bidrar till att forma omgivningen, både i städer och på landsbygden. Därför erbjuder James Hardie fasadprodukter som gör att ditt hus passar i perfekt harmoni med omgivningarna.

James Hardie tjänster

Våra olika tjänster för att hjälpa dig genom byggprocessen

Varför fibercement?

Våra fibercementprodukter är mycket slitstarka och kräver endast minimalt underhåll. Hardie® fibercementprodukter är lätta men samtidigt mycket starka och enkla att montera jämfört med andra fasadmaterial. Detta säkerställer att ditt bygge går snabbare och utan komplikationer och dyra extra lösningar.

  • Beständigt utseende
  • Krymper inte, spricker inte eller slår sig inte
  • Lätta produkter för enkel montering
  • Hållbara produkter 
  • Minimalt underhåll 

James Hardie innovation & teknik

Alla fibercementprodukter är inte likvärdiga

Fler byggnadslösningar

James Hardie Europe erbjuder fler specialiserade byggnadslösningar med sina två varumärken fermacell® och Aestuver®

×