Beställ ditt prov här

James Hardie

Vi är James Hardie, din nästa partner för kommersiell fasadbeklädnad.

James Hardie

Långvarigt utseende. Minimalt underhåll. Enkel montering.

James Hardie

Långvarigt utseende. Minimalt underhåll. Enkel montering.
Sedan den första Hardie® produkten i fibercement lanserades i Australien och USA, i mitten av 1980-talet, har vi som global aktör fortsatt att utvecklas med bland annat egna forsknings- och produktutvecklingsavdelningar. Som resultat av årtionden av forskningsarbete finns våra fasadprodukter Hardie® Plank fasadbrädor och Hardie® Panel fasadskivor nu tillgängliga på marknaden. Våra innovativa fasadsystem är ett lätt byggmaterial, men samtidigt slitstarkt och motståndskraftigt, som varken krymper, sväller eller spricker även när de används i många år under de mest extrema klimatförhållandena. Tack vare den tekniska- och produktionsmässiga kunskapen som byggts upp i Australien, är företaget nu en ledande global tillverkare av högteknologiska byggmaterial med ett brett sortiment av både inre och yttre väggbeklädnad.

Hardie® produkter

Hardie® Architectural Panel

Stil, kvalitet och skydd till ett svårslaget pris.

Vår nya Hardie® Architectural Panel fasadskivor är resultatet av många års forskning. Med de robusta produktegenskaperna hos fibercement har vi skapat två nya vackra strukturer för att göra varje projekt unikt.

Funktioner och fördelar:

 • Flexibel Design
  Två strukturer i sex moderna färger
 • Produktsäkerhet
  A2 brandklassad: obrännbar samt 15 års garanti
 • Prisvärd design
  Kostnadseffektiv lösning med hög kvalitet och modern design

Hitta din stil

Varför bygga ditt hem i samma vanliga stil när det finns så många alternativ för en flexibel design och spännande färger? James Hardie erbjuder flera monteringsalternativ; horisontell, vertikal och diagonal. Eller varför inte blanda dessa? Allt för att ge ditt hem ett unikt utseende i din stil.

 

Varje hus bidrar till att forma omgivningen, både i städer och på landsbygden. Därför erbjuder James Hardie fasadprodukter som gör att ditt hus passar i perfekt harmoni med omgivningarna.

James Hardie tjänster

Våra olika tjänster för att hjälpa dig genom byggprocessen

Varför fibercement?

Våra fibercementprodukter är mycket slitstarka och kräver endast minimalt underhåll. Hardie® fibercementprodukter är lätta men samtidigt mycket starka och enkla att montera jämfört med andra fasadmaterial. Detta säkerställer att ditt bygge går snabbare och utan komplikationer och dyra extra lösningar.

 • Beständigt utseende
 • Krymper inte, spricker inte eller slår sig inte
 • Lätta produkter för enkel montering
 • Hållbara produkter 
 • Minimalt underhåll 

James Hardie innovation & teknik

Alla fibercementprodukter är inte likvärdiga

Fler byggnadslösningar

James Hardie Europe erbjuder fler specialiserade byggnadslösningar med sina två varumärken fermacell® och Aestuver®

×