Beställ ditt prov här

Ett vackert hem förtjänar att förbli vackert 

Vind och väder kan med tiden vara hårda mot en fasad och därmed ditt hem. Hardie® produkter säkerställer inte bara att ditt hem står emot vind och väder, utan också att det förblir vackert under lång tid framöver. 

 

För att säkerställa att ditt hem förblir vackert tillverkar vi våra fasadprodukter så att de håller mot frost, vind, snö, regn och brand. James Hardies tåliga, slitstarka produkter i fibercement kräver endast minimalt underhåll och gör ett hus till ett hem. 

Skapa ditt drömhem

Med våra produkter kan du skapa hemmet du vill leva i. Du kan enkelt bygga ett hus i din stil som passar in i miljön runt omkring dig. 

Oavsett vilken stil du är ute efter, klassisk, modern eller traditionell så har vi produkter för att kunna skapa ditt drömhem.

 

Modernt utseende på ditt hem

Byggnader måste vara både vackra och miljövänliga. Hos James Hardie ser vi till att båda behoven blir mötta. Våra produkter är perfekta för att göra ditt hem både tidlöst och hållbart.Inspirerat av den nordiska naturen 

Hardie® Plank fasadbrädor har att naturligt utseende med stor variation i trämönstret och erbjuder därför ett naturligt resultat som håller i årtionden. Vår svarta färg är en vacker modern klassiker.

Ett tidlöst utseende


Detta vackra hus med en blanding av varma och mörkgråa färger är både modernt och tidlöst i sin design.

 

Ett djärvt val för ett unikt utseende​


På detta hus kombineras både Hardie® Plank och Hardie® Panel fasadbeklädnad i en blandning av varma och neutrala färger för att skapa ett elegant och inbjudande utseende.


 

Klassiskt utseende på ditt hem

Få samma utseende som en träfasad. Letar du efter det traditionella utseendet av en träfasad men utan det underhåll som en träfasad kräver? Då kan Hardie® Plank fasadbrädor vara svaret. Denna slitstarka ytterpanel i fibercement erbjuder skönhet och skydd för hem anpassade för det nordiska klimatet. 


Ett klassiskt utseende på ett nytt hem

 

På detta nybyggda hus monterades Hardie® Plank fibercementbrädor i rött tillsammans med Hardie™ Trim i vitt för att skapa ett klassiskt svenskt utseende.

Ett hem som passar perfekt in i omgivningarna


På dessa nybyggda flerfamiljshus monterades Hardie® Plank fibercementbrädor i vitt för en perfekt harmoni med omgivningarna. 
 

Ett naturligt utseende för ett klassikt hem


Hardie® Plank fasadbrädor monterade horisontellt och vertikalt, i kombination med sin naturliga struktur, skapar en stil som passar in i  naturen. Den mjuka sofistikerade ljusgrå färgen framkallar klassiska linjer.

Hardie® profiler

Våra profiler kompletterar våra fasadprodukter perfekt och ger ett fulländat slutresultat för ditt hem. Samtidigt ger profilerna din fasad ett extra skydd mot väder och vind.

Det perfekta slutresultatet med James Hardie profiler

Profiler är den sista detaljen för ett fulländat slutresultat av ditt hem. Framhäv linjer i hörn eller runt dörrar och fönster med vårt sortiment av profiler i aluminium eller ändlister i fibercement. 
  • Rama in din design
Vanligtvis är ljusa profiler det säkraste valet, eftersom ögat först letar efter den ljusaste färgen i en färgkombination, och i de flesta fall använder du profiler för att markera ditt hems mest intressanta vinklar.
  • Ger definition och djup
För den som känner sig modig kan du använda kontrasterande färger på profilerna för att rama in fönster, dörrar och hörn. Fönsterlister i antracitgrå kan se fantastiska ut mot en ljusgrå eller beige fasad.

Kombinera Hardie® fasadbeklädnad med andra material 

Hardie® Plank fasadbrädor i kombination med tegel eller puts erbjuder en mängd olika designmöjligheter. Allt för att du ska kunna uppnå stilen du är ute efter.  

Många möjligheter för vackra kombinationer


På dessa nybyggda hem monterades Hardie® Plank fasadbrädor både horisontellt och vertikalt och användes som komplement till tegel. För extra mångsidighet användes Hardie® Plank fasadbeklädnad i flera olika färger för att skapa ett mer unikt utseende.
 

ColourPlus™-teknik

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fiender för alla fasader, och det kommer alltid att påverka ditt bygge oavsett hur välbyggt det är. Se till att din fasad håller sitt utseende med vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik. Speciellt utformade för att ge dig hållbara produkter som endast kräver minimalt underhåll. Vår ”bakteknik” i flera lager säkerställer att färgen klarar av alla utmaningar även i de värsta väderförhållandena.

Fördelarna med ColourPlus™-teknik:

  • Slitstark yta
  • Vår speciella "bakteknik" i flera lager
  • Motståndskraftig mot UV strålning 
×