Beställ ditt prov här

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fienderna för en fasad, och det påverkar alltid ditt hus oavsett hur välbyggt det är.


Se till att din fasad håller längre med vårt urval av färger med ColourPlus™- teknik. Speciellt utformade för att ge dig tåliga produkter som kräver minimalt underhåll. Vår "bakteknik" i flera lager säkerställer att färgen klarar alla utmaningar, även de värsta väderförhållandena. Hitta den perfekta färgen i vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik som passar just din design. Välj från en palett med tilltalande färger som ger upp till 30% bättre motståndskraft mot blekning från solens UV-strålar*.
 

Innovation är kärnan i allt vi gör och James Hardie ColourPlus™-teknik representerar ett revolutionerande genombrott. Det tog mer än 4 år och över 2000 testade formler för att uppnå det perfekta resultatet, nämligen en slitstark, tålig yta som inte bleknar, är estetiskt tilltalande och som endast kräver minimalt underhåll.


Med vår ColourPlus™- teknik finns det ingen anledning att oroa dig för hur fuktiga väderförhållanden påverkar ditt jobb, till skillnad från exempelvis träfasader. Eftersom våra fasadprodukter kan monteras i alla väder elimineras stress på byggarbetsplatsen och dyra förseningar på grund av väder.

Hållbara färger som inte bleknar

Våra specialutvecklade färger är inspirerade av naturen och passar in i vårt svenska landskap. ColourPlus™-tekniken är utvecklad för att motstå solens destruktiva UV-strålning och ger upp till 30% bättre skydd mot blekning* jämfört med många andra fasadprodukter på marknaden. 


Konsekvent applicering - enhetliga färger 

Under tillverkningsprocessen appliceras varje färglager jämt i optimal tjocklek. Med denna process appliceras upp till 50% mer färg jämfört med färg som målas på byggarbetsplatsen. Produkter med ColorPlus™-teknik är härdade i en kontrollerad produktionsmiljö och kan monteras på ditt hus året runt, oavsett väderförhållanden.
 

Det miljövänliga valet med "gröna färger" 

Våra ColourPlus™-ytor är det miljövänliga valet jämfört med färg som målas på plats. Din byggarbetsplats är fri från hinkar och borstar som därefter måste förstöras och du släpper inte ut farliga ämnen i naturen. Plus att det bidrar till att din arbetsplats blir mer hälsosam. 


När du installerar Hardie® fibercementprodukter med ColourPlus™-teknik väljer du en lösning med lågt underhåll som inte kräver ytterligare målning efteråt. 

(*Källa: James Hardie Weather Test)

Fördelarna med ColourPlus™-Teknik

  • Slitstark yta
Vi applicerar flera lager färg (upp till 50% mer än färg som appliceras på plats på byggarbetsplatsen) på alla ytor och kanter på våra fasadprodukter och täcklister, och lämnar inga omålade ytor. Extra lager färg = Extra skydd för ditt hus.
  • "Bak-teknik"
​ColorPlus™-tekniken är en särskild ytbehandling där färgen appliceras och bränns i flera lager ("bakas") för att säkerställa en slitstark och tålig yta. 
  • Motståndskraftig mot UV-strålning
En Vinyl- eller målad fasad bleknar av solen. ColourPlus™-tekniken förhindrar att färgerna bleknar lika snabbt och därmed håller färgen betydligt längre.
×