Beställ ditt prov här

Your growth is our promise

With James Hardie, It’s Possible™

Bygg din framtid på James Hardie och bli en del av vår tillväxtberättelse. Vi bryr oss om en miljö där du trivs med att gå till jobbet och kan växa kontinuerligt, både personligt och professionellt. Flexibelt, snabbt och på ögonnivå.

Men vilka är vi?

James Hardie är en global marknadsledare för lösningar inom byggmaterial av fibercement och fiber-gips Med våra tre varumärken Hardie®, fermacell® och Aestuver® är vi den innovativa tillväxtmotorn inom den europeiska byggmaterialindustrin. Vi förändrar sättet Europa bygger på med banbrytande innovationer för fasader, interiörer och brandskydd. Vi sätter nya standarder inom områden som lean manufacturing, efterfrågeskapande och implementering av vår push-pull-strategi.

Som ett internationellt företag bygger vi på individuella karriärvägar - beroende på personliga färdigheter och individuella ambitioner. Enligt principen "Smart. Driven. Äkta." uppmuntrar och utmanar vi varandra, alltid med våra värden i åtanke. Vi får saker gjorda, tar ansvar och växer med varje uppgift. Varför fungerar detta så bra för oss? Eftersom vi kombinerar den kreativa andan hos en start-up med kraften hos en global marknadsledare. Vi utmanar konventioner och provar nya sätt.

Vi växer tillsammans med våra partners. Detta är en del av vår globala mentalitet. Därför fokuserar vi som "Din partner i tillväxt" på de långsiktiga utvecklingsperspektiven för våra anställda.

Vi lever enligt våra värden.

De visar hur vi arbetar, interagerar och kommunicerar med varandra varje dag.

  • Uppfylla våra åtaganden
  • Samarbeta för att uppnå stordåd
  • Gör det rätta
  • Var djärv och progressiv
  • Ta vara på vår mångfald
Jag uppskattar verkligen det respektfulla samarbetet mellan teamen. Tillsammans hittar vi alltid en lösning i våra kunders intresse.
Maximillian
Kundtjänst

Vi lever i mångfald

Vi är starkast som ett team.

Mångfaldiga medarbetare främjar innovation och tillväxt. Ju mer interaktion, mod och fokus som samlas, desto bättre är idéerna och besluten. Vi är intresserade av vad människor har att säga, oavsett deras kultur, bakgrund eller personliga övertygelser.

Vi ser fram emot att få lära känna dig.

Jag arbetar med otroliga kollegor. Smarta, drivna, äkta. Vi agerar som affärspartners och firar våra framgångar.
Darren Martin
Chef för FP&A

Vad du kan förvänta dig av os

En brant inlärningskurva som ett resultat av en ambitiös tillväxtsaga
Personlig utveckling, "learning on the job", tillgång till vår digitala lärplattform Masterplan och olika utbytesformat.

Snabba beslutsprocesser
Att se framåt tillsammans är viktigt för oss.

Kreativ frihet och verkligt levda, platta hierarkier
Vi möts på ögonhöjd och tar itu med saker tillsammans.

Arbetar flexibilitet
Vi värdesätter personligt utbyte med varandra, men älskar också vår flexibilitet med hybridarbete. Utöver det, är det möjligt att hitta individuella lösningar som passar ditt liv.

Europeiskt arbete inom en internationell koncern
Vi arbetar internationellt. Nätverka med våra anställda i Europa, Nordamerika och Asien-Stillahavsområdet.

På James Hardie är du välkommen att vara den du är. Tillit är vår grund för att inte bara uppmuntra till att bidra med idéer, utan också för att förverkliga dem.
Sabrina
Rekryteringsspecialist inom HR

FAQ’s

Här hittar du de mest frekvent ställda frågorna om rekryteringsprocessen

Våra jobb uppdateras alltid dagligen. Så snart vi har lyckats tillsätta en tjänst stänger vi jobbannonsen.
Vi är mest intresserade av ditt CV. Det hjälper oss om du, förutom att lista dina tidigare erfarenheter, även beskriver specifika aktiviteter och ansvarsområden. Du kan gärna bifoga dokument som kan belysa dina kvalifikationer. Vi uppskattar ett personligt brev där du berättar något om din motivation att arbeta med oss, men det är inget måste. Om du har blivit informerad om tjänsten från en av våra anställda, glöm inte att inkludera deras namn i din ansökan.
Det är viktigt för oss att du är dig själv. På så sätt kan vi båda se om vi passar ihop. Äkthet och tillväxt är mycket viktiga för oss. Tänk på vad du verkligen vill. Vilken typ av miljö behöver du för att växa?

Din personliga klädstil gör dig till den person du är. Du bör känna dig bekväm med oss. Om du är osäker så är det aldrig fel med casual chic.

Våra rekryteringsprocesser är individuella och beror på den aktuella positionen. Vanligtvis börjar processen med en första intervju via video. Det följs av en andra ansikte mot ansikte-intervju,
Feelgood-faktorn spelar en stor roll här, och det bästa sättet att upptäcka detta är genom att träffas face to face. Detta ger dig också möjlighet att lära känna teamet.

Spontanansökan

Har du inte hittat ett jobb som passar dig?

Skicka din ansökan till oss via e-post till: [email protected]
 
×