Beställ ditt prov här

Att välja den perfekta nyansen

Tänk på de nyanser du älskar, stämningen du vill förmedla och hur du har inrett ditt hem. Bli inspirerad med mer information om vår moderna färgpalett, perfekt för det svenska landskapet. Alla våra färger levereras med ColourPlus™-teknik, en fabriksmålad yta som ger ditt hem extra skydd mot alla typer av väder.

Våra färger

Vit

Tidlös neutral färg med lugnande svala grå undertoner för ett modernt, stilrent uttryck. Perfekt för att skapa ett modernt utseende som passar in i omgivningarna.

Ljusgrå

Mjuk och sofistikerad. Denna lugna nyans ger ett harmoniskt utseende på din fasad, samtidigt som det ger ditt hem karaktär med ett inbjudande intryck.  

Antracitgrå

​En vågad grå färg intensifierad av blå undertoner för att skapa skarpt definierade linjer som ger din fasad ett modernt utseende. 

Svart 

Mörk och sammetslen modern klassiker. Modig kulör som passar moderna hus med enkla former. Vår svarta färg värms inte upp lika mycket som en målad färg, vilket gör att fasaden håller längre. 

Antikröd 

Denna djupa röda färg är perfekt för dig som önskar en kulör med långa svenska traditioner. Kombinera med HardieTrim i vitt för att åstadkomma det traditionella svenska utseendet. 

Ljusgul

Behaglig nyans i ljust gula toner, i en mild och varm kulör. Klassisk nyans som gör ditt hem personligt och tillför ett historiskt uttryck. Perfekt för att skapa ett klassiskt svenskt utseende på ditt hem. 

Trästruktur eller slät yta?

Välj rätt utseende för ditt hem. Hardie® fasadbeklädnad i fibercement finns med två ytskitkt: trästruktur (cedar) och med en slät yta (smooth), för att skapa ett klassiskt eller modernt hem. 


Naturligt utseende på ditt hem

Om du älskar utseendet på målat trä men inte vill ha besväret med löpande underhåll är vår trästruktur (cedar) ett perfekt val. Vår avancerade fibercement erbjuder all skönhet från träets egenskaper, men ruttnar inte eller bleknar inte, och skyddar mot väder och brand.


Modernt utseende på ditt hem

Om du önskar ett mer modernt utseende på ditt hem är en slät yta (smooth) det bästa valet. Med en slitstark, tålig yta och färger med ColourPlus™-teknik står våra fasadprodukter emot alla typer av väder, samt är beständiga mor brand. 

×