Beställ ditt prov här

Skapa ett hem i din stil 

 Letar du efter en mångsidig fasadprodukt med lågt underhåll och ett vackert naturligt utseende? Välj Hardie® Plank fasadbrädor i fibercement, en slitstark fasadprodukt utvecklad för att ge dig en fasad som inte bara är vacker utan även håller lång tid framöver.


Skapa din unika stil genom att kombinera färger, strukturer och material och ge ditt hem karaktär som håller. 

Monteringsvideo & Fördelar med fibercement

Se vår monteringsvideo för mer information om hur du monterar Hardie® Plank fasadbrädor och Hardie® Trim lister samt vår video för att lära dig mer om fördelarna med fibercement.

Fördelar med fibercement

Hardie® Plank monteringsvideo

Hardie® VL Plank monteringsvideo

Monteringssätt


Stående eller liggande panel? Kombinerat med andra material, som trä, puts eller tegel? Oavsett vilken stil du är ute efter har vi produkter för att skapa ditt drömhem. Våra produkter passar även ihop med alla vanliga svenska material för ett perfekt resultat. Med så många val är designmöjligheterna oändliga. 

Liggande panel med överlapp

Montera Hardie® Plank fasadbrädor vertikalt i önskad färg för att skapa just ditt drömhus. För att göra monteringen ännu enklare, använd Gecko Gauge hållaren, fungerar som en extra uppsättning händer. 

Stående panel med lockbrädor 

Lockpanel är en mycket vanlig träpanel i Sverige, framförallt för att den är enkel att montera. Hardie® Plank fasadbrädor är perfekt för att montera på detta sätt som både lockbräda och bottenbräda.  

Stående panel med locklist​ 

Skapa ett traditionellt svenskt utseende på ditt hem med lodrätt monterade Hardie® Plank fasadbrädor och Hardie® Trim locklist (43 mm). 

Kombinerade material 

Montera Hardie® Plank fasadbrädor lodrätt eller vågrätt och kombinera med andra material, såsom puts, tegel eller trä för att skapa ett unikt utseende på ditt hem. 

 


Mix and match

Att kombinera både stående och liggande panel kan skapa ett slående utseende. Använd samma färger eller komplimenterande nyanser. Eller blanda båda våra fasadbeklädnader, Hardie® Panel fasadskivor och Hardie® Plank fasadbrädor. 
 
×