Beställ ditt prov här

Hardie® Architectural Panel: The Ferryman

Hardie® Architectural Panel: The Ferryman

2024-02-03

Modulbyggnader blir en allt populärare lösning eftersom de är kostnadseffektive, har kortare byggtid och hållbarhetsfördelar. Go Modular Technologies (UK) Ltd tillverkade tio lägenheter bestående av nio stora moduler i tre våningar över bottenvåningen i betong för detta projekt i Poole, Storbritannien.

Fasaden färdigställdes med Hardie® Architectural Panel vilket innbar att vi kunde erbjuda en prisvärd fasadlösning med brandklass A2. Planeringsgodkännandet gällde ursprungligen puts och tegel, så vi kunde erbjuda ett liknande utseende med vår struktur Smooth Sand som valdes i tre av våra kärnfärger för att ge detta kustnära läge ett modernt och tidsenligt utseende. Kunden valde vår produkt tack vare priset, det låga underhållet och brandklass A2.

 

Detta var det första projekt som Beam Contracting hade genomfört med Hardie® Architectural Panel och Steve Hawes, projektledare, kommenterade hur lätta de var att montera, vilket ledde till att de blev ett framtida specifikationsalternativ för företaget. Från rivning till färdigställande tog projektet 8 månader och materialet levererades av Vivalda.

×