Beställ ditt prov här

Hardie® Panel: Lukehurst möbelbutik

Hardie® Panel: Lukehurst möbelbutik

2023-10-20
Möbelbutiken i Lukehurst genomgick en välbehövlig uppdatering för att locka lokala kunder och säkerställa att byggnaden var lämplig för familjeföretaget under många år framöver. I samarbete med Apex Façades Ltd och James Hardie blev detta verklighet. Lukehurst har ett 10 000 kvadratmeter stort lager i Sittingbourne, Storbritannien, som används för den dagliga expedieringen och leveransen av mattor, möbler och sängar i hela regionen.
Som en välkänd montör av Hardie® produkter visste Apex Facades att det fanns en trygg och prisvärd lösning för detta projekt. Apex samarbetade med företagets ägare och tillhandahöll våra varuprover för att hjälpa kunden att bestämma vilken produkt och färgskala som bäst passade bär för deras stil och varumärke. De valde Hardie® Panel fasadskivor i färgen vit med en slät struktur. Detta ger en vacker kontrast mot den bruna fasadskivan med trästruktur som de använder på del av fasaden. Den tidlösa vita färgen är en neutral kulör med lugnande, svala grå undertoner som ger byggnaden ett fräscht och modernt utseende. Kathryn, en av ägarna till möbelbutkien, säger - "Vi tittade på en annan produkt innan vi fick en mer kostnadseffektiv lösning presenterad för oss. Som ett litet företag var det viktigt att projektet höll sig inom budget och tidsplan." Alla Hardie® produkter uppfyller moderna byggregler, våra fasadprodukter är brandklassade enligt A2 och omfattas av en 15 års garanti.

Adrian Brunger, VD för Apex Facades, sa: "Vi har monterat James Hardie produkter på över 5000 m2 och det här projektet är ytterligare ett exempel på deras innovativa produkter. Det är viktigt att de produkter vi använder är säkra för våra kunder och backas upp av en lämplig garanti, det är vad vi får med James Hardie. Vi kan alltid känna oss trygga i vetskapen om att de är ett bra företag att ha att göra med och att de håller våra deadlines. Om vi behöver teknisk support finns det ett team till hands som ger snabb och effektiv information för att se till att vi håller oss på rätt spår. Det råder ingen tvekan om att vi snart kommer att använda den här produkten igen."

Om du behöver hjälp med ett projekt eller funderar på att använda våra produkter, kontakta någon i teamet idag. Eller kom igång genom att beställa ett varuprov.
Vi har monterat James Hardie produkter på över 5000 m2 och det här projektet är ytterligare ett exempel på deras innovativa produkter. Det är viktigt att de produkter vi använder är säkra för våra kunder och backas upp av en lämplig garanti, det är vad vi får med James Hardie. Vi kan alltid känna oss trygga i vetskapen om att de är ett bra företag att ha att göra med och att de håller våra deadlines. Om vi behöver teknisk support finns det ett team till hands som ger snabb och effektiv information för att se till att vi håller oss på rätt spår. Det råder ingen tvekan om att vi snart kommer att använda den här produkten igen.
Adrian Brunger
VD, Apex Facades
×