Beställ ditt prov här

Hardie® Plank: Ledande designinnovation i Berkshire

Hardie® Plank: Ledande designinnovation i Berkshire

2021-03-01

Ledande brittiska bostadsutvecklare St. Edward har meddelat starten på en ny fas i ett av de mest attraktiva och största bostadsprojekten i Reading, i Storbritannien.

Longwater Reach är ett område med 74 hus med två, tre eller fyra sovrum i Green Park som byggs av St. Edward, en del av Berkeley Group. Det nya projektet kommer att innehålla spännande New England-inspirerade hus, med arkitektonisk återspegling av kustens charm från kuststäder så som Cape Cod och Hamptons på Amerikas östkust.

Ytterpanelen på husen består av Hardie® Plank fasadbrädor i vitt och svart, vilket ger ett naturlig träutseende, lång livslängd och en vacker finish.

För att uppnå ett perfekt slutresultat används även Hardie™ Trim ändlister i matchande färg. Detta resulterar i ett vackert helhetsintryck som smälter in i det omgivande landskapet. Allt designat för att matcha den lugna omgivningarna.

Varje del av projektet, alla med Hardie® produkter, kommer få unika utseenden. Kam Mackrory, marknadschef på Berkeley Group, säger ”Tiden för vanliga tegelhus är över. Våra kräsna kunder letar efter bostäder med mer karaktär och detta projekt speglar denna utveckling ”.

"Användningen av färg har varit särskilt viktig för oss för att uppnå det önskade estetiska uttrycket, och vi är nöjda med de positiva reaktionerna från potentiella husägare."


Green Park Village ligger söder om stadens centrum, bredvid Green Park Business Park, och är fördelat på 60 hektar, omgivet av grönområden med gångstigar, cykelvägar och naturstigar. Det här unika projektet kommer att ge ytterligare uttryck för Readings fastighetsmarknad - Ett vackert sjöområde med många hem med fantastisk utsikt över vattnet.
×