Beställ ditt prov här

Hardie® VL Plank fasadbrädor: Kent Cottage kombinerar en traditionell och modern fasad

Hardie® VL Plank fasadbrädor: Kent Cottage kombinerar en traditionell och modern fasad

2023-02-06

Detta privata engelska hem i Kent var den andra fastigheten i Storbritannien som monterade Hardie® VL Plank fasadbrädor, fasadbrädan med det innovativa interlock-system från James Hardie.

 

Även om husägarna tilltalades av det naturliga utseendet av en träfasad så ville de ha en fasad med lång livslängd och minimalt underhåll. Den ursprungliga fasaden av timmer var över 10 år gammalt och krävde mycket underhåll. Trots alla ansträngningar för att förhindra "åldrandet" av timmerfasaden hade den börjat flagna. 
 

Efter att ha hört talas om fasadbrädan Hardie® VL Plank var byggföretaget som ägarna använde sig av övertygade om att den nya fibercementbrädan med not och spont hade allt som husägarna letade efter. Till skillnad från trä är Hardie® VL Plank i fibercement speciellt framtagen för att bättre motstå de skadliga effekterna av UV-strålar, fukt, skadedjur och brand.

Projektet slutfördes på mindre än en vecka och har förvandlat den en gång så omoderna huset till ett fräscht, ljust och modernt hem som familjen kan vara stolta över. 
 

"Från det första mötet med vår byggfirma till monteringsprocessen hade vi stöd av James Hardie, oavsett om det gällde varuprover eller besök på plats av deras team, vi är mycket nöjda med den färdiga produkten" - Privat husägare

 

"Mycket imponerad av känslan och utseendet hos den nya fasadprodukten. Jag är också nöjd med de extra listerna som erbjuds, särskilt det 2-delade hörnet som döljer ändarna på brädan. Rekommendera definitivt produkten till kunder framöver" - Entreprenör, Weald Building Services

 

×