Beställ ditt prov här

Hardie® VL Plank: nybyggd Golfklubb

Hardie® VL Plank: nybyggd Golfklubb

2023-04-03
Golfbanans nya klubbhus på ön Texel i Nederländerna har fått ett modernt och elegant utseende med Hardie® VL Plank. Tack vare det innovativa interlocksystemet på denna fasadbräda så är infästningen dold vilket ger moderna rena linjer. 

Lågt underhållsbehov

Genom att välja Hardie® VL Plank har golfbanan valt en fasad som endast kräver minimalt underhåll. Den fabriksmålade ytan med Colourplus™-teknik säkerställer att du kan njuta av en vacker fasad år efter år. Dessutom ger James Hardie en produktgaranti på inte mindre än 15 år på våra fasadprodukter. Det unika interlocksystemet hos Hardie® VL Plank säkerställer snabb och enkel montering.

Trästruktur

Hardie® VL Plank fasadbrädor har en naturlig trästruktur som ger utseendet och känslan av trä, men med samma låga underhåll, brandkydd och styrka som fibercement. Den är också väderbeständig och resistent mot skadedjur. En riktig allroundprodukt.


Färg

För detta projekt valdes färgen Skiffergrå, en vacker grå nyans som, i kombination med de vita fönsterkarmarna och takfot, utstrålar lugn och stil och passar perfekt in i golfbanans vackra naturomgivning. Förutom Skiffergrå finns Hardie® VL Plank fasadbrädor även i 5  andra moderna kulörer.

 
×