Beställ ditt prov här

James Hardie ställer ut på Nordbygg och lanserar ny unik fasadlösning

James Hardie ställer ut på Nordbygg och lanserar ny unik fasadlösning

2022-04-25

Nordbygg 2022 är på gång och en utställare som ser fram emot Nordens största bygg- och fastighetsmässa är fasadleverantören James Hardie Sweden. De senaste åren har företaget arbetat för att etablera sig på den svenska marknaden och nu är de redo att visa upp sin senaste fasadlösning för den svenska byggbranschen – i form av Hardie® VL Plank.

 

Nordbygg är platsen där byggentusiaster, byggproffs och byggleverantörer möts för att dela med sig av senaste nytt. En av utställarna i år är James Hardie Sweden, tillverkare och leverantör av fasadlösningar i fibercement.
 

Under mässans fyra dagar kommer de att stå och informera om fördelarna med fasader i fibercement och samtidigt visa upp deras helt nya produkt – Hardie® VL Plank. Denna produkt lanserar dem direkt på mässan och därför vill de ge besökarna möjligheten att uppleva lösningens fördelar i verkligheten.
 

- VL Plank är den perfekta fasadlösningen för det moderna hemmet, säger Michael Tönseth, teknisk specialist på James Hardie Sweden.
 

Nyaste innovationen i en större expansion

James Hardie Sweden lanserade sina fasadprodukter i fibercement på den svenska marknaden 2021 och sedan dess har vägen gått rakt upp. Personalstyrkan har stärkts med såväl nya säljare som ny Country Manager, och senast anställde de en marknadsspecialist med ansvar för att öka företagets synlighet i Sverige.
 

För att erbjuda svenska husägare något extra har de nu valt att lansera sin nyaste innovation på självaste Nordbygg. Peter Klockare, Country Manager på James Hardie Sweden, berättar:
 

- Genom att lansera VL Plank på Nordbygg kan vi ge besökarna en exklusiv möjlighet att få vara först att upptäcka produktens alla fördelar. VL Plank är enkel att montera, finns tillgänglig i ett urval av moderna färger, kräver minimalt underhåll, är brandsäker och har 15 års garanti – något som passar ett modernt samhälle när man vill ha tid för annat.
 

Ett helt nytt uttryck

Trä är det mest traditionella byggmaterialet i Sverige. Men för husägare som letar efter en fasad med träutseende där man samtidigt slipper bekymmer med skötsel och regelbundet underhåll, är VL Plank ett nytt alternativ på marknaden:

- VL Plank är en fibercementplanka med träliknande struktur. Plankan har en lösning med not och fjäder, och därmed blir spikinfästningen dold och fasaden får en slät och vacker yta. VL Plank passar alla hus där man vill ha ett annat utseende än vad man är van vid att se, samtidigt som det erbjuder en vacker tredimensionell trästruktur i modern tappning. Det ska bli kul att få se och höra reaktionerna på Nordbygg och sedan få introducera den för svenska husägare på bästa sätt, avslutar Peter Klockare.

 

×