Beställ ditt prov här

Nu lanseras nya fasadlösningar i Nacka

Nu lanseras nya fasadlösningar i Nacka

2021-06-09

Privatpersoner och proffsbyggare i Nacka som letar efter fasadlösningar som är vackra, prisvärda och enkla att underhålla, kan nu med fördel rikta ögonen mot byggvaruhuset
Bygg-Ole i Nacka - vilka är en del av Beijer Byggmaterial AB. Där har nämligen
James Hardie, tillverkare av fasadbrädor i fibercement, nyligen lanserat sina fasadprodukter som passar perfekt för byggnader såväl i stadsmiljö som i skärgården. 


 

Det var efter en lång och detaljrik marknadsundersökning som James Hardie kunde se en stor efterfrågan på slitstarka fasader med minimalt underhåll på olika håll i landet. Nacka visade sig vara en av de stora platsmässiga vinnarna, och nu har Bygg-Ole öppnat sina dörrar för att visa upp sin nya leverantörs smarta lösningar.


Mikael Larsson, säljare PROFFS på Bygg-Ole i Nacka, berättar:

- Vårt läge i Nacka gör att vi befinner oss nära både city och skärgård, och vi har väldigt många kunder som bosatt sig just ute vid kusten. Där slits fasaderna vanligtvis väldigt snabbt, på grund av regn, hav och blåst. Därför passar James Hardies produkt Hardie® Plank fasadbrädor perfekt i en skärgårdsmiljö, då du slipper både det mesta underhållet och regelbunden ommålning. I längden minimeras kostnaden, men framför allt maximerar man tiden – något vi redan vet är en bristvara för de flesta. 

 

Vänder sig till privatpersoner och Nackas hantverkare

Efter lanseringen ligger fokus på att öka medvetenheten kring produkterna och hitta intressenter i Nacka. Stefan Olofsson, säljansvarig hos James Hardie Sweden, berättar:

- Vi har anställt en representant som enbart kommer att röra sig här i Nackaområdet. Han kommer att besöka både hantverkare och privatpersoner på orten, ibland själv och ibland tillsammans med Bygg-Ole, och på så sätt introducera produkten direkt på byggarbetsplatsen.

James Hardie har sedan tidigare lanserat sina produkter i Halmstad, och nu efter Nacka står Norrköping på tur. Stefan Olofsson avslutar:

- Nu börjar vi med tre städer där vi ser att behovet och efterfrågan är hög. Men målsättningen är att göra våra fasadprodukter tillgängliga för hantverkare och privatpersoner i hela landet. 
 

Bygg-Ole i Nacka är nu i full gång med att visa upp fördelarna med fibercement, och för alla som gärna vill slippa bekymmer med fasadunderhåll är deras byggvaruhus på Skvaltans väg 15 väl värt ett besök.

×