Beställ ditt prov här

Utbyte av trä till Hardie® Plank

Utbyte av trä till Hardie® Plank

2023-01-03
Dessa hus i Herne Bay, Storbritannien, var bara fyra år gamla när träfasaden började visa stora tecken på försämring, därför behövdes en slitstark produkt med lång livsländ för att ersätta träfasaden. 
 
Hardie® Plank fasadbrädor i fibercement valdes på grund av dess låga underhållsbehov, långa livslängd och hållbarhet. Husägarna valde färgerna Mossgrön och Pärlgrå för skapa en slående kontrast och framhäva egenskaperna hos de modernt designade husen. 
 
Projektet monterades av Kent Cladding och tog bara tre dagar att slutföra, från demontering av den gamla träfasaden till montering av den nya Hardie® Plank fasaden.
Båda fastigheterna var bara fyra år gamla, men träfasaden som användes när husen byggdes hade börjat bli sliten. Så det var dags för en uppgradering av fasaden. Richard, chef för Kent Cladding, rekommenderade James Hardie till husägarna på grund av det låga underhållet, den långa livslängden och hållbarheten som Hardie® Plank erbjuder.

Husägarna valde att beställa varuprover för att jämföra de olika färger som James Hardie erbjuder och bestämde sig för att välja kontrasterande färger för att ge liv åt fastigheternas stil och moderna design. Mossgrön, som är en varm, mjuk grågrön kulör, ställdes mot Pärlgrå, som är en elegant vittonad neutral färg inspirerad strand och snäckskal. 

Träfasaden hade under årens lopp utsatts för kraftiga vind- och regnförhållanden vid kusten, vilket innebar att den hade börjat blekna och spricka, vilket ledde till missfärgning av den ursprungliga fasaden. James Hardie fibercement kan stå emot effekterna av de mest extrema väderförhållandena. Det ger en permanent vacker och hållbar fasad. Vår ColourPlus™-teknik har en fabrisksmålad yta i flera lager som är motståndskraftig mot blekning och kräver inte regelbunden ommålning. Hardie® fasadprodukter har även en 15 års garanti.

Före

Efter

 
Foton: Kent Cladding

Vill du byta ut din fasad? Beställ ett varuprov idag. 
 

Projektet i korthet 

  • Plats: Herne Bay, Storbritannien
  • ProduktHardie® Plank fasadbrädor med trästruktur
  • Färg: Mossgrön och Pärlgrå
  • Montering: Horisontellt montage med överlapp
Jag tycker alltid att James Hardie produkter är enkla och okomplicerade att montera, vilket är anledningen till att vi har använt Hardie® Plank i många år. Jag rekommenderar fasadbeklädnad i fibercement framför andra material till alla våra kunder på grund av dess långvariga fördelar. Med 15 års garanti och designflexibilitet är det en utmärkt lösning. Om jag behöver stöd eller hjälp finns James Hardie teamet alltid till hands för att hjälpa till.
Richard
Kent Cladding
×