Beställ ditt prov här

Gråa färger

Elegant sofistikerat eller dovt industriellt, grått är valet för en avskalad och subtil stil. Oavsett om det är de grafiska linjerna i mörkaste kol eller skenet i den mjukaste pärlemor, använt som en accent eller som en blockfärg, så förblir grå nyanser klassiska. Låt dig inspireras av vår grå färgpalett för våra fasadprodukter i fibercement.


Svart
Mörk och sammetslen modern klassiker. Modig kulör som passar moderna hus med enkla former. Vår svarta färg värms inte upp lika mycket som en målad färg, vilket gör att fasaden håller längre. 

Antracitgrå

En vågad grå färg intensifierad av blå undertoner för att skapa skarpt definierade linjer som ger din fasad ett modernt utseende. 


Stålgrå

Kraftfull grå färg inspirerad av smidesjärn.

 


Skiffergrå

En djup varm grå färg som påminner om polerat antikt silver.


Pärlgrå 

Elegant neutral kulör inspirerad av strand och snäckskal.

Designern rekommenderar

Tänk på att inte använda alla färger i lika stora mängder när du använder flera färger; en färg bör spela huvudrollen och de andra bör spela en biroll.
 • Stålgrå
  Skapa ett hus som alla lägger märke till och beundrar, precis som de unika dörrarna i gamla europeiska städer. Stålgrås djupa, djärva nyans ger ett dramatiskt men ändå elegant utseende. Kombinera med lister i vitt för en skarp kontrast som sticker ut.
 • Skiffergrå
  Är du ute efter en trendig och modern elegans? Skiffergrå kan mjuka upp och samtidigt ge en historisk känsla. Detta är en tidlös färg som fungerar som accentfärg eller som färg för hela huset. Den passar också utmärkt i kombination med alla andra grå nyanser i vårt urval.
 • Antracitgrå
  Skapa ett hus som alla lägger märke till och beundrar. Antracitgrås djupa, djärva nyans utstrålar självförtroende och skapaer ett dramatiskt, elegant utseende. Kombinera med lister i vitt för en skarp kontrast.
 • Pärlgrå
  Pärlgrå är en ljusare neutral färg som inspirerats av de mjukaste färgerna i naturen och alltid känns elegant. Använd den som en diskret accent eller för en helhetsinredning. Låt dig inte luras, denna färg kan verka anspråkslös, men pärlgrå framkallar en känsla av att varje detalj har beaktats.

ColourPlus™-teknik

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fiender för alla fasader, och det kommer alltid att påverka ditt bygge oavsett hur välbyggt det är. Se till att din fasad håller sitt utseende med vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik. Speciellt utformade för att ge dig hållbara produkter som endast kräver minimalt underhåll. Vår ”bakteknik” i flera lager säkerställer att färgen klarar av alla utmaningar även i de värsta väderförhållandena.

Fördelarna med ColourPlus™-teknik:

 • Slitstark yta
 • Vår speciella "bakteknik" i flera lager
 • Motståndskraftig mot UV strålning 
×