Beställ ditt prov här

Friska färger 

Dessa gröna och mjuka krämiga nyanser är frodiga och grönskande som en sommarträdgård och återspeglar friskheten hos nya löv och mjuka 
blad. Dessa moderna toner är perfekta som accent och kommer till sin rätt som huvudfärg för en mer designinriktad känsla eller som ett smart alternativ till vitt och grått. Låt dig inspireras av vår friska färgpalett för våra fasadprodukter i fibercement.

Olivgrön

Stämningsfull grågrön färg med dämpade silvertoner som fångar upp ljuset.


Mossgrön

Varm grågrön kulör som för tankarna till den svenska skogen.


Antikgrön

En vacker ljusgrön färg med toner av grått. Denna gröna nyans har en lång tradition i den svenska historien. 


Ljusgul

Behaglig nyans i ljust gula toner, i en mild och varm kulör. Klassisk nyans som gör ditt hem personligt och tillför ett historiskt uttryck. 

Designern rekommenderar 

Bli inspirerad av färgerna i din omgivning. Det är okej att vilja att ditt hem ska sticka ut från mängden, men du vill inte heller att det ska störa omgivningen.

Undvik att försöka matcha ditt garage eller ytterdörr till din fasad. Kom ihåg att färg hjälper till att framhäva detaljer, allt i samma färg döljer ditt hems designdetaljer.

Olivgrön
Olivgrön är en naturlig grön nyans som varken är för ljus eller för mörk. Den passar bra ihop med mjuka neutrala färger och ger karaktär med sin diskreta närvaro. Matcha med en accent i Antikgrön och lister i vitt.

ColourPlus™-teknik

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fiender för alla fasader, och det kommer alltid att påverka ditt bygge oavsett hur välbyggt det är. Se till att din fasad håller sitt utseende med vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik. Speciellt utformade för att ge dig hållbara produkter som endast kräver minimalt underhåll. Vår ”bakteknik” i flera lager säkerställer att färgen klarar av alla utmaningar även i de värsta väderförhållandena.

Fördelarna med ColourPlus™-teknik:

  • Slitstark yta
  • Vår speciella "bakteknik" i flera lager
  • Motståndskraftig mot UV strålning 
×