Beställ ditt prov här

Neutrala färger

Alltid trendig, den rena, moderna stilen med neutrala- och pastellnyanser misslyckas aldrig att ge ro och en minimalistisk stil. Blanda olika texturer för en tuffare stil, eller kontrastera ljust med mörkt för extra effekt. Låt dig inspireras av vår neutrala färgpalett för våra fasadprodukter i fibercement.

Gråbeige

Modern duvgrå kulör med neutrala gyllene undertoner.


Sammetsbrun

Subtila undertoner av ostron och snäckskal sammanstrålar till en tidlös nyans.


Creme 

Vacker mjuk nyans av linne med subtil varm underton för ett lugnt utseende. 


Espresso

Denna klassiska mörka nyans har subtila bruna pigment som ger värme till en ren grå bas.

Designern rekommenderar

Ljusa neutrala färger är inspirerade av de mjukaste färgerna i naturen, så som sand och snäckskal. Använd dessa som en diskret accent eller för hela huset. För en mer kraftfull design kan du ha en mindre accent i fräscha färger så som olivgrön eller mossgrön.
 • Creme 
  Creme är för dig som älskar tanken på ett vitt hus, men föredrar en mjukare nyans. En antydan av denna canvasliknande färg är precis vad du behöver, oavsett om det gäller trim eller fasad. De neutrala tonerna kan kombineras med nästan vilken annan färg som helst.
 • Gråbeige
  Gråbeige är en rik neutral färg som passar alla hem. En taupe-baserad nyans med varma undertoner, som fungerar särskilt bra med mörkare accentfärger. Du behöver inte övertänka med detta klassiska val. Kombinera med en accent i barkbrun och lister i vitt.
 • Espresso
  Var inte rädd för att introducera lite mörker på ditt hems exteriör. Vår färg Espresso är perfekt för accenter och passar bra ihop med Gråbeige, Gråbrun och Barkbrun. Intensiv och elegant, denna nyans kommer att ge djärvhet till alla hem. Kombinera med en neutral dekor och en livfull accentfärg så kommer ditt hem verkligen att väcka uppmärksamhet.

ColourPlus™-teknik

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fiender för alla fasader, och det kommer alltid att påverka ditt bygge oavsett hur välbyggt det är. Se till att din fasad håller sitt utseende med vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik. Speciellt utformade för att ge dig hållbara produkter som endast kräver minimalt underhåll. Vår ”bakteknik” i flera lager säkerställer att färgen klarar av alla utmaningar även i de värsta väderförhållandena.

Fördelarna med ColourPlus™-teknik:

 • Slitstark yta
 • Vår speciella "bakteknik" i flera lager
 • Motståndskraftig mot UV strålning 
×