Beställ ditt prov här

Varma färger

Dessa livfulla och taktila röda och bruna nyanser genomsyras av värmen från solvarm jord och styrkan av trä. Välj mellan djupt pigmenterade traditionella nyanser till mer dämpade toner som fångar essensen av klassiska terrakottafärgade spisar och vackert åldrad ask. Låt dig inspireras av vår varma färgpalett för våra fasadprodukter i fibercement.

Antikröd

Denna djupa röda färg är perfekt för dig som önskar en kulör med långa svenska traditioner. 


Kastanjebrun

Karismatisk brun nyans med djupa toner av silkeslen kastanj och vackert åldrat läder. 


Barkbrun

Spännande mörk kulör för ett kraftfullt utseende men samtidigt get en naturlig mjukhet. 


Khaki

Inslag av trä med milda, grågröna toner.

Designern rekommenderar

Använd en mjuk kontrast mellan fasad- och dekorfärger för att få ditt hem att se större ut. Om du använder en annan kulör rekommenderar vi generellt att du använder en ljusare kulör på listerna.
 
Glöm inte bort belysningen. På dagen förstärker ljusarmaturer hemmets design, och när de tänds i skymningen skapar de en känsla av intimitet och trygghet. Välj vita lampor för moderna eller kallt färgade fasader och gula lampor för att förstärka varmare nyanser.
 • Kastanjebrun
  Förföriska, varma färger som känns så inbjudande att man nästan vill röra vid dem, varma nyanser är perfekta för traditionella hus på landsbygden och i äldre städer.
 • Antikröd
  Föreställ dig en eftermiddagstur på landsbygden, där du åker genom fält med röda bondgårdar. Det är den lugnande känslan som en varm röd framkallar. Den här nyansen har karaktär och passar bra att blanda med monokroma eller neutrala nyanser. Använd lister i vitt för att skapa det traditionella svenska hemmet.
 • Khaki
  Precis som dina favoritbyxor i khaki passar den här varma, mellanbruna färgen lika bra till mörkare som ljusare nyanser. Testa den med Mossgrön för en skogs känsla eller med Antikröd för en djärvare look.

ColourPlus™-teknik

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fiender för alla fasader, och det kommer alltid att påverka ditt bygge oavsett hur välbyggt det är. Se till att din fasad håller sitt utseende med vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik. Speciellt utformade för att ge dig hållbara produkter som endast kräver minimalt underhåll. Vår ”bakteknik” i flera lager säkerställer att färgen klarar av alla utmaningar även i de värsta väderförhållandena.

Fördelarna med ColourPlus™-teknik:

 • Slitstark yta
 • Vår speciella "bakteknik" i flera lager
 • Motståndskraftig mot UV strålning 
×