Beställ ditt prov här

Svala färger

Inspirerade av havet och den skiftande himmelen, lugna blå och offwhite toner ger den eleganta känslan av klassiskt strandliv. Oavsett om det är blått som natthimmelen eller grått som en molnig dag får dessa eleganta nyanser dig omedelbar att tänka på kustens karga skönhet, perfekt för att uppnå ett klassiskt utseende. Låt dig inspireras av vår svala färgpalett för våra fasadprodukter tillverkade i fibercement.

Aftonblå

Dämpad metallblå kulör som får liv i kombination med en krämig neutral färg.


Gråblå

Vacker gråbaserad blå kulör inspirerad av havet. 


Ljusgrå

Mjuk och sofistikerad. Denna lugna nyans ger ett harmoniskt utseende på din fasad, samtidigt som det ger ditt hem karaktär med ett inbjudande intryck.


Vit

Tidlös kulör med lugnande svala grå undertoner för ett modernt, stilrent uttryck. Perfekt för att skapa ett modernt utseende som passar in i omgivningarna.

Designern rekommenderar

Glöm inte bort ditt tak. Om det är i gott skick och du gillar det, se då till att färgen på din beklädnad passar ihop med färgen på ditt tak. Om du planerar att byta ut det snart, oroa dig inte för mycket; välj färgen du älskar, och välj tak därefter.
 
Använda lugna färger
Pastellfärger är särskilt kraftfulla för att skapa lugn i stadsmiljöer. Utstråla klassisk elegans och skapa en lugn tillflyktsort med färger som Antikgrön, Ljusgrå, Gråblå eller Pärlgrå.
 
Skapa ett modernt utseende med svala färger
Lika mycket som färg kan tillföra till ett hus, så kan det ibland vara bäst att inte använda någon alls. Var inte rädd för att ha en helvit fasad. Vitt reflekterar ljus och ser faktiskt ut att variera i ton under dagen.
  • Gråblå
Som att sitta vid vattenbrynet precis när solen börjar gå ner har vår Glåblåa färg en lugnande effekt. Det är den perfekta nyansen för dem som älskar blått och letar efter ett mjukare alternativ. Kombinera den med en accent i Creme och lister i vitt.
  • Aftonblå

Precis som en marinblå kostym eller en midnattsblå aftonklänning finns det inget elegantare än ett djupblått hus, oavsett om det ligger på landet eller i staden. Aftonblå är en slående nyans som fungerar med nästan alla arkitekturstilar.

ColourPlus™-teknik

Färgkvalitet som du kan lita på!

Sol, vind, regn och slitage över tid är de värsta fiender för alla fasader, och det kommer alltid att påverka ditt bygge oavsett hur välbyggt det är. Se till att din fasad håller sitt utseende med vårt urval av färger med ColourPlus™-teknik. Speciellt utformade för att ge dig hållbara produkter som endast kräver minimalt underhåll. Vår ”bakteknik” i flera lager säkerställer att färgen klarar av alla utmaningar även i de värsta väderförhållandena.

Fördelarna med ColourPlus™-teknik:

  • Slitstark yta
  • Vår speciella "bakteknik" i flera lager
  • Motståndskraftig mot UV strålning 
×